MELAYU BOLEH

Forum melayu boleh. Forum melayu. Untuk bertukar prndapat dan berkongsi segalanya dengan rakan-rakan melayu.
 
HomeCalendarFAQSearchRegisterLog in


PENDAPATAN PERCUMA

Navigation
 Blog MB
 Index
 Memberlist
 Profile
 FAQ
 Search

Share | 
 

 Ayah Ku Punya Mess

Go down 
AuthorMessage
adiez82
Moderator
Moderator
avatar

Number of posts : 505
Age : 35
Location : Johor Bahru (Plaza Angsana)
Points : 769
Registration date : 2008-11-18

Karaktor
Experience:
0/500  (0/500)

PostSubject: Ayah Ku Punya Mess   Fri Nov 21, 2008 4:14 pm

Dalam 5 - 6 tahun lepas, aku masuk toilet selepas ayah. Bila aku masuk je, terpandang macam ada benda warna oren kecoklatan atas lantai. Banyak pulak tu. Timbul sayu di hati ku ni dan terus panggil adik ku Lin.

Lin masuk dan aku terus tunjuk benda tu atas lantai dan aku cakap ayah yang buat. Dia pun terus sedih jugak. Jadi kami berpakat untuk 'clean up' ayah punya 'mess' untuk tidak memalukan dia.
SadSadSadSad
Kami dua beradik sambil mencuci tu berlinang air mata sampai si Lin cakap " Dah tua ayah kita ye.... ". Aku pulak dengan sayunya jawab " Sampai ter miss toilet bowl pun tak perasan. " Tapi kan yang peliknya, benda tu susah sangat nak masuk dalam drain hole tu. Selalunya kan senang aje sebab benda tu kan lembik2 ( ewuuuueeeew ). Dia macam tersekat je kat lubang2 kecik tu...


Pastu, aku tunduk le untuk tengok lebih dekat apa masalahnya, dan... jeng jeng jeng... masa tu lah aku discover itu bukannya hasil ayah... tetapi makanan kura2 yang terjatuh dan dah kembang kena air !!! Wahh !! Malunya.... !!! Penat je nangis !! Sad lol! lol! lol!
Back to top Go down
View user profile http://www.ascentouch.com.my
~.:B@!y!n@h:.~
Moderator
Moderator
avatar

Number of posts : 936
Age : 25
Location : Dekat Depan Komputer, Dalam Bangunan, Dalam Bandar Bintulu, Di Sarawak, Di Malaysia & Di Planet Bumi
Points : 1459
Registration date : 2008-11-12

Karaktor
Experience:
0/500  (0/500)

PostSubject: Re: Ayah Ku Punya Mess   Fri Nov 21, 2008 4:28 pm

Hahaha...lawak...lawak... lol!
Back to top Go down
View user profile http://puteribaiyinah.spaces.live.com/
adiez82
Moderator
Moderator
avatar

Number of posts : 505
Age : 35
Location : Johor Bahru (Plaza Angsana)
Points : 769
Registration date : 2008-11-18

Karaktor
Experience:
0/500  (0/500)

PostSubject: Re: Ayah Ku Punya Mess   Fri Nov 21, 2008 5:53 pm

~.:B@IyIn@h:.~ wrote:
Hahaha...lawak...lawak... lol!

hahahahah sadis2 dorg 2, tp mcm x ikhlas tolong ayah dia wakakakakakaka Laughing Laughing Laughing
Back to top Go down
View user profile http://www.ascentouch.com.my
Babunlaut
Forumer
Forumer
avatar

Number of posts : 46
Age : 28
Points : 0
Registration date : 2008-12-09

Karaktor
Experience:
0/500  (0/500)

PostSubject: Re: Ayah Ku Punya Mess   Tue Dec 09, 2008 11:04 pm

pengalam sendiri ker nih? hehehehe....
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/babunlaut
kak zie
Moderator
Moderator
avatar

Number of posts : 1205
Age : 41
Points : 1556
Registration date : 2009-02-01

Karaktor
Experience:
0/500  (0/500)

PostSubject: Re: Ayah Ku Punya Mess   Sat Apr 04, 2009 5:30 pm

rugi air mata.....
Back to top Go down
View user profile
adikmas
Forumer Fanatik
Forumer Fanatik
avatar

Number of posts : 350
Age : 32
Location : sorang-sorang kat opis..
Points : 397
Registration date : 2009-05-16

Karaktor
Experience:
0/500  (0/500)

PostSubject: Re: Ayah Ku Punya Mess   Sat Jul 04, 2009 11:18 am

hehehehe Laughing Laughing
Back to top Go down
View user profile http://melayuboleh.forumotion.com
Sponsored content




PostSubject: Re: Ayah Ku Punya Mess   

Back to top Go down
 
Ayah Ku Punya Mess
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Jual Skimmer Bubble Magus BNIB (brand new in box) punya customer..(Sold)
» Obsessive Compulsive Disorder
» Tentang Kuda laut

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
MELAYU BOLEH :: Dunia Ilmu :: Karya Melayu Boleh :: Cerita Lawak-
Jump to: